Link Search Menu Expand Document

Uitgangspunten

Om koppelingen schaalbaar op te kunnen zetten, hanteren we een aantal uitgangspunten:

Koppelen ten behoeve van de klant

We laten een nieuwe koppeling alleen toe wanneer die voorziet in de behoefte van een klant. Bij je aanmelding zullen we je dan ook vragen om een contactpersoon bij onze gezamelijk klant op te geven.

Opschalen

Net zoals onze software zijn onze API’s generiek. Dat betekent dat, zodra je koppeling bij een van onze klanten goed werkt, die ook gemakkelijk bij andere klanten aangezet kan worden. Elke klant bij Nedap heeft een gescheiden omgeving, maar het enige dat nodig is om een koppeling te activeren voor een nieuwe klant is een certificaat dat bij die omgeving hoort.

As is

Een lijst van de beschikbare API’s vind je hier. Deze pagina bevat ook de documenatie van de API’s. De set van beschikbare API’s is gebouwd en wordt beheerd door de ontwikkelteams van de producten in de Ons-suite. We stellen je deze API’s beschikbaar zoals ze zijn. We kunnen geen API’s aanpassen of toevoegen ten behoeve van je koppeling. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je de API’s correct gebruikt. Als er nieuwe API’s beschikbaar komen dan verschijnen die zonder verdere berichtgeving in het overzicht. Als we API’s verwijderen dan laten we dat een half jaar van te voren weten op de nieuwspagina en in het overzicht van deprecated endpoints.

Aansluitvoorwaarden

Nedap Healthcare verwerkt op grote schaal (bijzondere) persoonsgegevens voor organisaties in de langdurige zorg. Andere leveranciers toegang geven tot deze data brengt extra risico met zich mee. Nedap Healthcare hanteert daarom aansluitvoorwaarden om afspraken aangaande de verantwoordelijkheden inzichtelijk te hebben voor ons en onze gezamenlijke klanten.

Ondersteuning

Nedap Healthcare biedt zeer beperkte ondersteuning bij het gebruik van de API’s. We kunnen je niet helpen om je koppeling te bouwen. Echter, bij technische problemen of gebreken in de documentatie bieden we support via onze Topdesk-omgeving.